Kannettavat tietokoneet senioreille

Viisi parasta kannettavaa tietokonetta senioreille vuonna 2021 (yksinkertainen ja helppokäyttöinen)

Mikä on paras kannettava tietokone vanhuksille?

Se on hyvin subjektiivista. Se ei tarkoita, että sinun on ostettava kannettava tietokone jollekulle, joka ei ole teknisesti taitava. Tiedän 70-vuotiaasta naisesta, joka on itse asiassa kokopäiväinen online-pelaaja, joka johtaa kymmenkunta pelaajaa tietokonepelissä (minä mukaan lukien).

Yksi parhaista ystävistäni ja lähimmistä naapureistani oli myös eläkkeellä oleva eläkeläinen, ja hän pystyi melkein korjaamaan minkä tahansa tietokoneen, jonka heität hänelle.

Kuinka löydät sen jälkeen parhaan kannettavan tietokoneen vanhuksille?

Ensinnäkin, älä oleta, että eläkeläiset ovat täysin lukutaidottomia. Osa heistä tuntee jopa parhaat nettikasinot kuin omat taskunsa. Jos teet niin, saatat ampua itsesi jalkaan ja päädyttää melko heikkoon kannettavaan tietokoneeseen, josta ei ole mitään hyötyä hänelle.

Varmasti suurin osa heistä osaa käsitellä tietokonetta. Kuka luulisi keksinyt tietokoneen ja aloittaneen tietokoneen vallankumouksen ja kaiken tekniikan, josta nautimme tänään?

Useimmat eläkeläiset kertovat sinulle ..

Että he ovat vain käyttäjäystävällinen ja yksinkertainen laite, ei siksi, että he ovat uusia tietokoneissa, vaan koska ne ovat vähiten hankalia ja joillakin niistä voi olla fyysisiä rajoituksia, jotka valitettavasti johtavat ikään, mikä tekee näistä kannettavista tietokoneista erittäin sopivan.

Toisin kuin sinä ja minä, useimmilla eläkeläisillä ei todellakaan ole aikaa eikä kärsivällisyyttä mennä kannettavien tietokoneiden ympärille yrittämään korjata pieni ongelma, joten he todennäköisesti soittavat SINULLE korjaamaan ongelman, vaikka kello olisi 3 o aamulla. Suurin osa heistä haluaa vain saada aikaan asioita eikä tuhlata koko päivän yrittää korjata tavaraa.

Tämä on vielä totta …

Vanhemmille, joille ei ole tutustuttu uusimpiin järjestelmiin ja jotka ovat tottuneet vanhoihin laitteisiinsa.

Ajattele siirtymistä Maciin (jos olet ollut Windows-kaveri koko elämäsi, saat sen). Se voi olla todella ärsyttävää, kun viettää puoli päivää tiedoston etsimisessä tai oppia käyttämään yksinkertaista jokapäiväistä ohjelmaa.

Tämä on vielä totta

Joten millaisia ​​kannettavia tietokoneita meidän pitäisi etsiä sitten?

vanhempi nainen lasit

Riippuu. Esimerkiksi jotkut eläkeläiset:

– Heillä on fyysisiä vammoja, eivätkä he voi käyttää halvinta kannettavaa tietokonetta, jonka olet nähnyt Costcossa, koska heillä on tilaa vievät, näppäimistöt ovat huonoja ja näytöt ovat hirvittäviä.

– Ovat hyvin tottuneet yksinkertaisiin kokoonpanoihin ja heillä ei ole kärsivällisyyttä vaihtaa ja käsitellä kaikkia viimeisimpien pelilaitteiden kelloja ja pillejä.

– Se ei ehkä ole tietokonetietoista (0,01% niistä) ja tarvitsee kaikkein käyttäjäystävällisimmän laitteen, johon pääset käsiksi. Mahdollisesti Mac, jos he eivät ole aiemmin käyttäneet Windowsia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *