Pulinaboxi - Usein kysytyt kysymykset

Kysymys 1. Mihin rekisteröinnissä antamiani tietoja käytetään?

Vastaus 1. Rekisteriä käytetään Pulinaboxin asiakkaiden hallintaan, ylläpitoon, yhteydenpitoon, sekä markkinointiin. Rekisteriin kirjattuja tietoja ja muita palvelunkäyttämisen aikana syntyneitä asiakkaan antamia tietoja, käytetään palvelun jatkokehittämiseen. Katso tarkempi rekisteriseloste tästä linkistä

K2. Olen unohtanut salasanani! Mitä teen?

V2. Mene ylävalikon kohtaan "kirjaudu" ja valiset sieltä " Unohtuiko salasana". Anna rekisteröitymisessä käyttämäsi sähköpostiosoite. Pulinaboxi lähettää sinulle kyseiseen sähköpostiin viestin, jossa on ohjeet kuinka muutat salasanasi.

K3. Olen ladannut Pulinaboxin puhelinohjelman mutta miten saan sen asennettua?

V3. Tarkista mihin hakemistoon lataamasi tiedosto on mennyt ja tuplaklikkaa tiedoston nimeä niin asennus alkaa. Asennuksen aikana voit nähdä lisäkysymyksiä asennuksesta. Salli asennus ja anna puhelinohjelmistolle lupa käyttää internet yhteyttä.

K4. Pitääkö minun aina kirjoittaa sähköpostiosoitteeni ja salasanani sisäänkirjautuessa?

V4. Nykyiset internetselaimet (IE ja Firefox) voivat tallentaa käyttämäsi sisäänkirjautumistunnuksen (=sähköpostiosoite) ja salasanasi talteen. Valitse "tallenna salasana" kun selain kysyy sitä. Seuraavalla kerralla selain laittaa tunnuksesi ja salasanasi automaattisesti kirjaantumisikkunan ruutuihin ja sinun tulee painaa vain "kirjaudu" nappulaa.

K5. Voinko muuttaa omia tietojani tai salasanaani?

V5. Ylävalikon kohdasta "Omat tietoni" voit vaihtaa salasanasi, antamalla vanhan salasanasi ja sitten uuden salasanan kaksi kertaa.

K6. Miksi kuuntelu ei toimi?

V6. Todennäköisin syy kuuntelun toimimattomuuteen on sinun internet selaimesta puuttuva lisäosa nimeltään Flash-plugin. Usein miten selain ehdottaa sen etsimistä automaattisesti, jos sallit selaimen etsiä ja asentaa puutuvan osan, kuuntelu alkaa toimimaan.

K7. Käytän pulinaboxia eri koneella kuin aikaisemmin. Mistä voin ladata ohjelman uudestaan?

V7. Voit ladata puhelinohjelman "Omat tietoni" valikosta.

K8. Onko pulinaboxiin soittaminen puhelimella maksullista?

V8. Puhelinverkon operaattorit ottavat aina maksun kun puhelimella soitetaan. Pulinaboxiin soittaminen maksaa minimi määrän eli paikallispuhelumaksun ja mahdollisesti GSM-operaattorin perimän maksun.