SenioriPC-ohjelmisto

SenioriPC -tietokoneen hienous piilee sen erinomaisen yksinkertaisessa ja luotettavassa ohjelmistossa. Käyttäjän kannalta tärkeät ohjelmat ovat pysyvästi näkyvissä, eivätkä voi vahingossa kadota. Ikonit ovat suuria ja helposti käytettäviä. SenioriPC -tietokoneessa kaikki kirjaimet ovat valmiiksi suuria, joten teksti on helppo nähdä ja lukea

Ohjelmistoa voidaan muokata täyttämään yksilölliset vaatimukset, jotta käyttäjän osaaminen ja muuttuvat tarpeet voidaan huomioida.

Useasti käytettävät internetin palvelut ovat vain yhden hiiren klikkauksen päässä (tai kosketusnäytöllä yhden sormen painalluksen päässä). Kaikki muutkin tyypillisesti tarvittavat ohjelmat ovat hyvin esillä ja helposti käytettävissä. SenioriPC-ohjelmiston näkymiin voit tutustua esittelysivulla. (Huom! Esittelysivulla toimivat vain ikonit ja ikkunoiden sulkemiset, itse ohjelmat eivät esittelyssä toimi oikeasti taustalla). Esittely löytyy www.senioripc.fi/demo

Helppoa ja turvallista, siksi SenioriPC onkin helppokäyttötietokone.

SenioriPC-palvelu on turvallinen ratkaisu

SenioriPC -tietokone pohjautuu suomalaisen Linus Torvaldsin hallinnoimaan Linux -käyttöjärjestelmään. Linux -käyttöjärjestelmä on erittäin varmatoiminen ja turvallinen. Kaikki tietoturvallisuutta korkeasti arvostavat tahot ovat juuri Linuxin käyttäjiä.
Käyttäjän ei kuitenkaan tarvitse huolehtia Linuxin käyttöjärjestelmästä, sillä käyttäjälle näkyvissä on vain helppokäyttöinen SenioriPC -ohjelmistonäkymä.

SenioriPC-palvelu varmistaa käyttäjälle jatkossakin helpon ja turvallisen tietokoneen käytön. Tämä tehdään huolehtimalla ohjelmistopäivityksistä hienovaraisesti ja käyttäjälle näkymättömästi. Mikäli käyttäjä tarvitsee uusia ohjelmia (esim. sukututkimus), voidaan ne asentaa asiakaspalvelun toimesta, joten käyttäjän ei tarvitse murehtia siitä.

Laajakaista

Saadakseen täyden hyödyn irti SenioriPC:stä, käyttäjä tarvitsee myös laajakaistaliittymän. Suosittelemme kiinteää laajakaistaliittymää, sillä ne toimivat varmasti siellä, mihin ne on asennettu. SenioriPC-tietokoneet toimivat myös langattomien laajakaistayhteyksien kautta (mokkula, nettitikku, ...) mutta on hyvä varmistaa omalta operaattorilta mokkulan kuuluvuus tietokoneen käyttöpaikassa. Lisäohjeita laajakaistaliittymän valintaan löytyy täältä.

SenioriPC-tietokoneen mukana tulevat ohjelmat:

Internet-selain (Firefox)

Sähköposti (Thunderbird)

Nettipuhelin (Skype)

SenioriPC-tukipalvelut

Automaattiset ohjelmisto- ja turvapäivitykset

Musiikin kuuntelu

Elokuvien katselu

Toimisto-ohjelmat (LibreOffice)

Valokuvat

Kartat

Pelit

Näppäimistö/Hiiri Harjoittelu